Brändin rakentaminen

Päämääränä vahva brändi

MoccaKaava

Meidän ensisijaisena tavoitteenamme on tuottaa jokaiselle asiakkaallemme heidän tarpeisiinsa sopiva markkinointistrategia, ovipumppua kuluttavaa viestintää ja kassavirrat räjäyttävää mainontaa. Heidän brändin rakentamista ja tuloksen tekoaan ruokimme sopivalla mixillä printtiä ja digitaalisia medioita.

Luovat ratkaisumme virkistävät yrityksenne brändin ja ilmeen. Asioiminen kanssamme on mutkatonta ja helppoa. Kuin joisi kupillisen kahvia.

Motiivit

MotiivitNykytilan kartoittamisella ja selkeällä tavoiteasetannalla löydetään muutostarpeet. Tärkeintä on löytää brändin kannalta se olennainen, erityinen ja ainutlaatuinen. Entä mitä tapahtuu markkinoilla? Miten asiakkaat odottavat meidän tähän reagoivan?

Me autamme teitä erilaistavien vahvuuksien määrittelemisessä ja kohderyhmän rajaamisessa.

Odotukset

OdotuksetMissä olemme ensivuonna? Entä kolmen vuoden päästä? Miten sinne päästään? Mistä saamme tarvittavaa kilpailuetua tai ainutlaatuista lisäarvoa?

Tartumme konkretisoimisen haasteeseen, sillä me rakastamme sitä. Me kartoitamme, analysoimme ja tuotamme tarvittavat sovellukset, strategian, asemoinnin, määränpään, tavoitteet, laatukriteerit ja mittarit sekä kanavat ja välineet.

Konseptit

KonseptiIdeointi antaa ne eväät joilla asiakkaan brändi valjastetaan saavuttamaan sille asetetut myynnilliset ja henkiset tavoitteet:

Identiteetti: nimi, design, sävymaailma, symboliikka, logot, värit, typografia

Suuntaviivat: printti, web, tapahtumat, myymälä, jne.

Toimenpiteet: lanseeraus, aktivointi, asemointi. Vaikuttavilla mainoskonsepteilla voidaan kasvattaa myyntiä ja tunnettuutta sekä herättää keskustelua.

Kampanjat

KampanjaToteutuksessa media- ja konseptivalinnat sekoitetaan viestintästrategian mukaisessa suhteessa ja valmistetaan tarkoituksen mukainen mainonta.

Tehokas ja laadukas mainonta ovat meille kunnia-asioita: ilmoitukset, painotuotteet, (liikkuvakuva, ääni,) suur- ja messukuvat, sähköiset mediat, suora- ja tapahtumamarkkinointi, myynnintukimateriaalit, vuosikertomukset ja paljon muuta. Mikään ei ole meille vaikeaa eikä mahdotonta. Nopeus, joustavuus ja täsmällisyys ovat hyveitämme.

Arviointi

ArviointiTutkimukset ja tulosten analysointi ovat ehdottoman tärkeitä tuotemerkin kehityksen kontrolloimiseksi.

Me annamme markkinointiosastollenne täyden tuen ja tarvittavat työkalut seurannan tekemiseksi, kokemuksella ja parhaalla ammattitaidolla.

})(jQuery);